Carragher: Neka Sterling promijeni menadžera

Tvrdi analitičar Sky Sportsa

Carragher: Neka Sterling promijeni menadžera

Kako javlja ugledni BBC, Raheem Sterling tokom sedmice poručit će čelnicima Liverpoola da želi napustiti klub. 

Jamie Carragher, koji danas radi kao analitičar Sky Sportsa, smatra da je za Sterlinga najpametniji potez ne slušati menadžera već ostati u klubu i dalje.

"Nema ništa lošije nego kada 20-godišnji igrač i njegov menadžer tako nastupaju prema klubu. Zaboravite njegove igre i koliko novca želi, za njega je najbolje da šuti i nastavi igrati fudbal. Smatram da uopšte ne treba mijenjati klub, za njegov razvoj najbolje je da ostane u Liverpoolu. Pa on ovdje igra svaku utakmicu", kaže Carragher i dodaje:

"Poznajem Raheema, igrali smo zajedno, on je fantastičan dečko. I tijekom vikenda smo se sreli i pozdravili, nadam se da ljudi neće stvoriti krivo mišljenje o njemu. Ako nešto treba mijenjati, onda je to menadžer", tvrdi Carragher.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.