Carragher zabrinut zbog loše forme Liverpoola

Carragher zabrinut zbog loše forme Liverpoola

Defanzivac Liverpoola, Jamie Carragher, iskazao je zabrinutost zbog loših igara Redsa na domaćem terenu.

Dalglisheva momčad jučer nije uspjela doći do pobjede protiv Stoke Cityja na Anfieldu. Susret je okončan bez pogodaka, a to je Redsima bio sedmi remi na domaćem terenu u ovoj sezoni.

"Ovo nije rezultat koji smo priželjkivali, ali Stoke je veoma neugodna ekipa.  Oni su se dokazali mnogo puta ove sezone. Imaju jako dobro odbranu koju nažalost nismo uspjeli savladati", rekao je Carragher, te dodao:

"Imali smo nekoliko loših utakmica na Anfieldu ove sezone. Morat ćemo popraviti formu kada su u pitanju domaće utakmice, ako želimo biti među četiri najbolje ekipe. Prije nekoliko dana smo savladali Manchester City i željeli smo nastaviti igrati tako dobro. Ipak, još uvijek smo u utrci za prve četiri pozicije."

Liverpool će u predstojećem periodu imati nekoliko teških utakmica, koje bi na kraju mogle odrediti cijelu sezonu. Prvo će gostovati boltonu, a zatim slijede dva susreta protiv vodećih ekipa Premiershipa.

"Neriješen rezultat protiv Cityja bi bio sasvim prihvatljiv. Protiv Manchester Uniteda ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede. Obje ekipe će nas pokušati pobijediti što bi nam uveliko moglo olakšati situaciju", zaključio je Carragher.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije