Carrick bi na kraju sezone mogao završiti karijeru

Ako ne ostane u Unitedu

Carrick bi na kraju sezone mogao završiti karijeru

Proslavljeni vezni fudbaler Manchester Uniteda Michael Carrick mogao bi na kraju ove sezonae završiti igračku karijeru.

Carrick ima već 35 godine i na kraju ove sezone mu ističe aktuelni ugovor sa Manchester Unitedom, a čini se kako mu Crveni đavoli neće ponuditi produženje istog.

Iako se proteklih dana pisalo o tome da bi mogao promijeniti klub nakon čak 11 godina, a naredna destinacija navodno je trebao biti Arsenal, čini se da od toga na kraju neće biti ništa. Naime, Carrick ima jedino želju da ostane u Unitedu, a u slučaju da to ne bude moguće, okončat će karijeru.

Podsjetimo, on je 2006. godine stigao iz Tottenhama i od tada je bio jedan od najstandardnijih članova prve postave tima sa Old Trafforda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi