Carrick hvali Ferdinanda

Carrick hvali Ferdinanda

Novi kapiten Gordog Albiona je Rio Ferdinand. Odlučio je to vrlo pedantni i principijelni Fabio Capello, iako su navijači kroz razne ankete tipovali na Rooneya ili Gerrarda. Jedan od onih koji vjeruju kako će Rio povjerenu mu zadaću obaviti više nego dobro je i njegov saigrač iz Uniteda Michael Carrick.

"Rio je sjajan lider i sjajan kapiten. On je svjetska klasa igrača. Bio je kapiten u finalu Lige prvaka i pobjedili smo tu utakmicu. Rio uživa veliko povjerenje ostalih igrača što je jako bitno tako da vjerujem u njegov uspjeh.", rekao je Carrick za The Sun.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.