Carrick: Neće biti opuštanja

Carrick: Neće biti opuštanja

Midhat Šljivak

Veznjak Manchester Uniteda Michael Carrick smatra kako u ekipi sa Old Trafforda neće doći do opuštanja u nastavku sezone, nakon što je tim preuzeo  prvo mjesto u Premiershipu.

Pobjedom nad West Bromwichem od 2:0, United je preuzeo vrh od gradskog rivala Cityja, a Carrick smatra kako je velika stvar za sve u klubu to što su konačno vodeći.

"Ne treba kriti da smo svi u klubu presretni što smo na vrhu Premiershipa. Ovo je bila veoma dobra sedmica za nas, a nadam se da će tako biti i na kraju sezone. Ipak, još je mnogo bodova u igri, i mi ih moramo što više osvojiti do kraja sezone", rekao je Carrick.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.