Carroll debitira protiv Crvenih vragova?

Bit će spreman do 6. marta

Carroll debitira protiv Crvenih vragova?

Edmir Škorić

Rekordno pojačanje Liverpoola, napadač Andy Carroll, svoj bi debi u dresu Redsa mogao napraviti 6. marta u velikom engleskom derbiju protiv Manchester Uniteda.

Engleski 22-godišnji reprezentativac na Anfield je stigao u zimskom prijelaznom roku za vrtoglavih 35 miliona funti. On je najskuplja Liverpoolova akvizicija, a uz Urugvajca Luisa Suareza stigao je kao alternativa za Fernanda Torresa koji je prešao u Chelsea.

Bivši centarfor Newcastlea stigao je u Liverpool povrijeđen, no britanski Mirror piše kako je Carroll pojača stepen rehabilitiacije, pa se očekuje da bude potpuno spreman do 6. marta, odnosno okršaja Liverpoola i vodećeg Manchester Uniteda.

Crveni vragovi će tada gostovati na Anfieldu, a izabranici Kennyja Dalglisha imat će priliku da eventualnom pobjedom zakompliciraju stvari u samom vrhu Premiershipa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije