Carroll: Gol za sve koji su bili uz mene

Postigao prvijenac u dresu Liverpoola

Carroll: Gol za sve koji su bili uz mene

Edmir Škorić

Nogometaši Liverpoola na Goodison Parku savladali su gradskog rivala Evertona (2:0) u utakmici sedmog kola engleskog Premiershipa.

Redsi su u posljednjih dvadesetak minuta postigli dva pogotka. Prvi je djelo Andyja Carrolla u 71. minuti, što je engleskom reprezentativcu bio prvijenac u dresu Liverpoola, u koji je u januaru stigao iz Newcastlea.

Od svog dolaska na Anfield, 22-godišnjak je imao dosta problema s povredama, a prvi gol posvetio je za sve članove kluba.

"Gol je za sve . Kennyja Dalglisha, ostale dečke i navijače. Za sve koji su bili uz mene", govori Carroll i nastavlja:

"Sjajan je osjećaj, ali nije važno ko je postigao  golove sve dok osvajamo bodove. Ipak, mislim da je odlično što sam taj gol konačno postigao i to upravo u ovoj utakmici. U svlačionici je poslije nastalo veliko slavlje. Gol protiv Evertona i pobjeda imaju posebno mjesto, ali ne smijem stati na tome".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.