Carroll mora poboljšati privatni život

Fabio Capello o novom napadaču u reprezentaciji

Carroll mora poboljšati privatni život

Fabio Capello je objavio spisak igrača reprezentacije Engleske za susret protiv Francuske na kojem se našlo nekoliko novih imena. Jedno od njih je i problematični Andy Carroll.

"On je mlad. Ima tek 21 godinu i tek je počeo igrati prošle sezone. Ove sezone je eksplodirao, on je budućnost Engleske", rekao je Fabio Capello, te dodao:

"Zaista je dobar igrač. Dobar je u zraku, odlično se kreće bez lopte, tehnički je dobar i pravi je borac. Imamo tri takva tipa igrača. Pored Carrolla tu su Kevin Davies i Petar Crouch. Oni ne mogu zajedno igrati, moramo pronaći rješenje."

Napadač Newcastlea, Andy Carroll u privatnom životu nije onakav kakav je i na terenu. U posljednje tri godine isto toliko puta je i optuživan za nedolično ponašanje. Talijanski stručnjak se nada kako će to 21-godišnji napadač Svraka popraviti.

"Za njega je vrlo važo da ostane u seniorima, jer tu ima dosta važnih igrača sa kojima može razgovarati o području van terena. Nadam se da će poboljšati svoj privatni život", kaže 64-godišnji Talijan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.