Carroll otjeran iz Newcastlea
Lažni osjmeh Carrolla

Sve zbog novca

Carroll otjeran iz Newcastlea

Novo pojačanje Liverpoola, Andy Carroll u SMS poruci jednom prijatelju je rekao kako su ga praktički otjerali iz Newcastlea.

22-godišnji napadač nije želio napustiti St. James Park, no čelnici Newcastlea su ga praktički otjerali iz kluba kako bi uzeli 35 miliona funti.

"Rekli su mi u klubu da moram ići i da javno moram reći da to želim. Rekao sam im da to neću učiniti. Razočaran sam. Rekli su da trebaju novac", rekao je Carroll, dodavši:

"Razočaran sam, jer napuštam matični klub, ali šta ću kada sam prisiljen na to. Nisam želio ići, a završio sam na potpisivanju petogodišnjeg ugovora".

Carroll je došao kao zamjena za Fernanda Torresa koji je pojačao Chelsea. Vjerovatno navijači frustrirani odlaskom El Nina neće dobro reagovati na poruke 22-godišnjeg engleskog napadača.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.