Carroll presretan u Newcastleu

Carroll presretan u Newcastleu

Napadač Newcastle Uniteda Andy Carroll izjavio je kako bi volio ostati u ovom klubu do kraja karijere, jer se osjeća sretno na St. James Parku.

21-godišnji napadač Svraka našao se na naslovnicama engleskih medija, jer je javno podržao smijenjenog trenera kluba Chrisa Hughtona, pa su mnogi pomislili kako se neće dobro slagati s novim trenerom Alanom Pardewom.

"Želim samo izaći na teren i brinuti o onome što sam najbolje radio ove sezone - a to je postizanje golova. Uvijek sam sanjao o tome da budem ovdje gdje sam sada, i to je to", rekao je Carroll, koji je ove sezone u Premiershipu u 16 utakmica postigao 10 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.