Carvalho: Biće teško, ali prolazimo

Portugalci večeras dolaze u BiH

Carvalho: Biće teško, ali prolazimo

Adnan Beganović

Odbrambeni fudbaler Chelseaja i portugalske fudbalske reprezentacije, Ricardo Carvalho, smatra da će revanš susret u Zenici za njegovu reprezentaciju biti jako težak ali je uvjeren da će se uspjeti  plasirati na Svjetsko prvenstvo.

"Bosna i Hercegovina ima dobru momčad, što se ustvari pokazalo i u prvom susretu u Lisabonu. Put do Južne Afrike biće težak ali ne i nemoguć", rekao je pouzdani odbrambeni portugalski fidbaler i dodao:

"Bosna i Hercegovina morat će preuzeti inicijativu i tražiti pogodak, a mi ćemo sasvim sam siguran znati to iskoristiti. Međutim, ne smijemo se u Zenici orijentirati na čuvanje našeg gola jer to bi bilo pogubno za nas. Bosna i Hercegovine ima tim koji se voli nadigravati, kao i mi, pa smatram da će revanš susret biti pravi spektakl".

Reprezentativci Portugala trebali su u našu zemlju doći sutra, no  posljednje informacije koje dolaze iz Portugala govore da će portugalski nacionalni tim na aerodrom u Sarajevu sletiti večeras u 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti