Casemiro: Spreman sam za Seriju A

Casemiro: Spreman sam za Seriju A

Carlos Henrique Casemiro kaže da je spreman zaigrati u Seriji A, gdje su za njega interes pokazali Genoa, Roma i Inter.

Veznjak Sao Paula često je povezivan sa talijanskim klubovima u posljednje nekolike sedmice, a njegov klub stavio je visinu odštete od 30 miliona eura.

"Često gledam talijanski nogomet. Moji omiljeni Brazilci igraju tamo, Alexandre Pato, Thiago Silva i Julio Cesar", rekao je Casemiro, dodavši:

"Osjećam se spreman da zaigram u Seriji A, kao i u ostalim evropskim ligama. Često ragovaram sa Coutinhom, ali ne samo oko Intera. Znam da su se Inter i Roma raspitivali za mene, ali o tome možete razgovarati sa mojim agentom".

Casemirov najdraži igrač je Lionel Messi, dok smatra da je Zinedine Zidane najbolji veznjak svih vremena.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.