Kraljevi ponovo naljutili Atalantu: Podnijeli žalbu zbog žutog kartona Casemira

Žele da igra u revanšu

Kraljevi ponovo naljutili Atalantu: Podnijeli žalbu zbog žutog kartona Casemira

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su u gostima pobijedili Atalantu sa 1:0 u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Kraljevski klub je uspio da dođe do pobjede golom u samom finišu utakmice kojeg je postigao Mendy.

No, Real je većinu meča igrao s igračem više jer je u 17. minuti direktan crveni karton dobio Remo Freuler, a za mnoge to je bila prestroga odluka glavnog sudije.

Ipak, iz Real Madrida su našli novi način da naljute navijače Atalante. Naime, oni su najavili žalbu na žuti karton Casemira i traže da se on poništi kako bi Brazilac mogao igrati u revanšu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Čini se da su u Realu zaboravili da je Casemiro u finišu meča mogao dobiti i drugi žuti, odnosno crveni karton zbog simuliranja penala. No, sudija mu je progledao kroz prste u tom slučaju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi