Casillas impresioniran Mourinhom

Casillas impresioniran Mourinhom

Igrači Real Madrida su ove sedmice prvi put imali zvanični susret sa novim trenerom Joseom Mourinhom, a ''jedinica'' sa Santiago Bernabeua ima samo riječi hvale za portugalskog stručnjaka.

Mourinho nema baš tako lagan zadatak u Realu, treba ekipu vratiti na vrh španske Premiere i Europe. Za španske igrače nema puno vremena za slavlje nakon uspjeha u Južnoj Africi, moraju se odmah okrenuti vraćanju Reala na stare staze i vratiti povjerenje navijača.

''Impresioniran sam prvim ovakvim susretom s Mourinhom. Imao sam i ranije prilike razgovarati s njim i počašćen sam, kao i vjerojatno svi ostali, što ćemo ove i idućih sezona raditi s njim. Vjerujem u uspjeh '', rekao je 29-godišnji golman španske reprezentacije, Iker Casillas, te dodao:

''Rekao nam je, onima koji su osvojili naslov prvaka svijeta, da zaboravimo te dane ovog trenutka. Imamo nove obveze, vezane su za Real, i traži da smo spremni i odmorni za sve zadatke koje nam je pripremio. Radujem se novim izazovima.''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.