Casillas: Ter Stegen, Courtois i Oblak su najbolji golmani na svijetu
FOTO - EPA

Casillas: Ter Stegen, Courtois i Oblak su najbolji golmani na svijetu

Adnan Beganović

Nekadašnji golman Reala i Porta, te španske reprezentacije, Iker Casillas, govorio je o trenutno najboljim golmanima na svijetu.

Čovjek koji je u svojoj karijeri osvojio sve što se moglo osvojiti smatra da su trenutno tri golmana iznad ostalih. Radi se o Ter Stegenu, Oblaku i Courtoisu.

"Mislim da su Ter Stegen i Oblak podjednako važni za svoje klubove. Courtois je golman kojes smo dugo čekali u Realu", rekao je Casillas.

"Trenutno bih njih trojicu stavio iznad ostalih golmana na svijetu", dodao je legendarni španski golman.

Top Komentari

felix__27
Onda je Noer sa onog svijeta... Zmas sta ti mogu reći da je mali Dnaruma bolji od Terstegena... Da ne ulazimo i da ne nabrajamo golmane nisi u pravu pogotovo za ovog Kurona
1 7
Penderinos
Svak svoje hvali, ja cu reci Alison, Ederson i Mendy, neko ce reci Neuer ili Navas
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi