Casillas: Opalit ću šamar Busquetsu čim ga vidim

Golman Real Madrida kritikovao igrača Barcelone

Casillas: Opalit ću šamar Busquetsu čim ga vidim

Golman Real Madrida i reprezentacije Španije Iker Casillas izjavio je da će prvom prilikom opaliti šamar igraču Barcelone Sergiju Busquetsu.

Vezista Barcelone je na nedavnom El Clasicu između ova dva kluba nagazio nogom igrača reala Pepea dok je ovaj ležao, a Busquets je rekao kako se zbog toga ne osjeća krivim. Casillas je uputio punu podršku Pepeu.

"Slika govori više od riječi. Pepe ima punu podršku cijelog tima. Neću da ulazim u detalje. Busquets se, po mom mišljenju, ponio nekulturno. Kada ga budem vidio, lupit ću mu šamar", poručio je kapiten madridskog Reala.

"Diego Lopez zaslužuje podršku, počeo je takmičenje i treba da ga završi", osvrnuo se Casillas i na svoj trenutni status rezervnog golmana kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti