Casillas: Radujem se dolasku Modrića u Real

Casillas: Radujem se dolasku Modrića u Real

Kapiten i golman Real Madrida Iker Casillas izjavio je kako se raduje dolasku Luke Modrića u Kraljevski klub.

"Da, poznajem Modrića, igrao sam protiv njega nekoliko puta. Odigrao je dobro na Evropskom prvenstvu, to mi je ostalo u sjećanju. Ako čelnici Reala misle da je on igrač za naš klub, nemam razloga da i ja ne vjerujem isto. Oduševljeni smo što ćemo ga imati u našoj ekipi", rekao je Casillas.

Modrić već četiri sezone igra za englesku ekipu Tottenhama, a nedavno je izjavio kako želi napustiti White Hart Lane i preći u Real. Zbog toga je čak odbio da otputuje sa ekipom u SAD, nakon čega je kažnjen i odlučio je da se vrati i odradi individualne treninge u klupskoj bazi u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.