Cassano alternativa za Del Piera?

Cassano alternativa za Del Piera?

U posljednje vrijeme se dosta u medijima priča o Alessandru Del Pieru kojem ističe ugovor sa Juventusom na ljeto, a pojavila se opcija kako bi ga u dresu Stare dame mogao naslijediti Antonio Cassano.

36-godišnjoj legendi torinskog kluba, Alessandru Del Pieru ističe ugovor na kraju sezone, međutim još uvijek se ne zna da li će mu uprava ponuditi produženje, te su krenuli u potragu za alternativom, a prva meta je napadač Sampdorije, Antonio Cassano.

"Il Gioiello di Bari Vecchia" je trenutno vođa talijanske reprezentacije, a možda i najbolji njihov igrač. Navodno, predsjednik talijanskog giganta Juventusa, Andera Agnelli je dao zeleno svjetlo generalnom direktoru Giuseppeu Marotti da pokuša dovesti 28-godišnjeg napadača Sampdorije, koji je već dugo na meti Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.