Cassano naredno ljeto stiže u Juventus?

Zamjena za Alessandro Del Piera

Cassano naredno ljeto stiže u Juventus?

Edmir Škorić

Juventus će narednog ljeta dovesti napadača Sampdorije Antonio Cassana, tvrdi Tuttosport.

Naime, poznato je kako Antonio  Cassano iza sebe ima sezonu iz snova sa Sampdorijom, pa je to razlog zbog čega će iskusni talijanski napadač i ove sezone igrati u redovima đenovljanskog kluba.

No, Tuttosport piše kako je Juventus dogovorio transfer 'Il Talentina' za naredno ljeto. Jedan od glavnih "krivaca" za njegov eventualni transfer u Juventus bit će trener Luigi Del Neri, te sportski direktor Giuseppe Marotta. Obojica su napustili Sampdoriju i od ovog ljeta izvršavaju svoje funkcije u Torinu.

Upravo Marotta je Cassana doveo iz madridskog Reala prije tri godine, a tog ljeta 2011. godine će Alessandro Del Piero okončati svoju karijeru, pa mnogi smatraju da će Cassano naslijediti legendarnog Aleksa i preuzeti njegov dres sa brojem 10.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.