Cassano ponovo s klupe čeka priliku

Na gostovanju Milana kod Leccea

Cassano ponovo s klupe čeka priliku

Edmir Škorić

Antonio Cassano, Milanova pridošlica iz Sampdorije ove zime, i u današnjoj će utakmici sa klupe čekati svoju priliku.

Bar je tako nagovijestio Milanov trener Massimiliano Allegri.

"Najvažnije je da on naporno radi na treningu i njegova forma ide uzlaznom putanjom. Protiv Leccea će početi s klupe, a poslije ćemo vidjeti", kazao je Allegri.

Cassano je u igru ulazio u prethodne dvije utakmice, protiv Cagliarija i Udinesea. U oba je puta bio asistent. Najprije mladom Strasseru za minimalnu pobjedu u Cagliariju, a potom i Ibrahimoviću za jedan bod na San Siru protiv Udinesea (4:4).

Utakmica Lecce - Milan igra se večeras od 20 sati i 45 minuta.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.