Cassano: Zvali ste me debelim! Vratiću vam zbog toga!

Cassano prijeti Špancima

Cassano: Zvali ste me debelim! Vratiću vam zbog toga!

Midhat Šljivak

Napadač italijanske reprezentacije Antonio Cassano izjavio je za ESPN kako ima poseban motiv u večerašnjem finalu Eura protiv Španije, jer su ga u Madridu, u periodu dok je igrao za Real, nazivali debelim.

Cassano je sada spreman da naplati takva prozivanja i to u večerašnjem finalu.

"Bilo bi sjajno da pobjedimo Špance. Period koji sam proveo u Realu nije prošao baš najbolje. Zvali su su me debeljko! Nisu me cijenili kao fudbalera i zato sam spreman da im vratim za to večeras", rekao je Cassano.

Sjajni napadač Milana smatra kako Španci vjeruju da su Italijani ispunili cilj ulaskom u finale i da misle kako se neće dobro preznojiti u finalu.

"Španci vjeruju da smo sretni jer smo u finalu. Možda misle da smo time ispunili cilj, a veoma griješe u tome. Njima nikad nije bilo lako igrati protiv nas. Natjeraćemo ih da se dobro preznoje", dodao je Cassano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.