Mladi fudbaler FK Sarajevo

Čataković: Želim opravdati ukazano povjerenje

Mladi fudbaler Hamza Čataković govorio je na današnjoj press konferenciji uoči utakmice koju će bordo tim sutra odigrati u Tuzli protiv Slobode.

"Očekujemo jako tešku utakmicu. Igrat ćemo kao i u svakom drugom susretu, dakle idemo po pobjedu. Nadam se da ćemo već sutra osigurati Evropu", rekao je Hamza Čataković, koji se potom osvrnuo na svoje nastupe u prvom timu:

"Uvijek ima pozitivne treme. Drago mi je što sam dobio priliku od šefa i nadam se da ću je dobijati još, te da ću opravdati ukazano povjerenje".

Nakon mladog fudbalera, riječ je još jednom preuzeo Almir Hurtić, koji je istakao da je ovaj mladi fudbaler u klub stigao na preporuku Mehmeda Janjoša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da je bitno da kaže da je Čataković u Sarajevo došao na preporuku Mehmeda Janjoša. On me je nazvao i rekao da ima dobrog igrača i da bi volio da ga pogledamo, što smo prihvatili. Smatram da Janjoš i kada nije u Sarajevu voli ovaj klub i čini sve da mu pomogne", zaključio je trener Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi