Ćatić o Spahiću: Simpatičan je i uvijek dobro raspoložen

Adnan će biti čest gost BayArene

Ćatić o Spahiću: Simpatičan je i uvijek dobro raspoložen

Adnan Beganović

Njemački bokser bosanskohercegovačkih korijena, Adnan Ćatić, dao je intervju za Bild u kojem je između ostalog govorio i o kapitenu našeg fudbalskog nacionalnog tima Emiru Spahiću koji će od nadolazeće sezone nositi dres Bayer Leverkusena.

Ćatić je između ostalog istakao da se Spahić u svakom susretu žrtvuje, te da ga je upoznao na jednoj humanitarnoj akciji.

"Emir u svakoj utakmici daje sve od sebe. Dobar je prijatelj sa Džekom, i preko njega sam ga upoznao na jednoj humanitarnoj akciji. Bio je na mojoj posljednjoj borbi i ja ću narednom periodu biti redovan na BayAreni", izjavio je Ćatić.

"On je kapiten bh. reprezentacije i njegov dolazak u Bundesligu je velika stvar za cijelu zemlju. Bayer je dobio timskog igrača, a njegova najveća snaga leži u duel igri. Bori se za svaku loptu, drži odbranu u svojim rukama i motiviše svoje saigrače. Jako je disciplinovan, simpatičan je i uvijek dobro raspoložen", dodao je sjajni bokser.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije