Cavalleri: Borriello se ne vraća u Milan

Cavalleri: Borriello se ne vraća u Milan

Edmir Škorić

Marco Borriello, posuđeni Romin nogometaš iz Milana, neće se vraćati na San Siro. Po ko zna koji put je to potvrdio i njegov menadžer Tiberio Cavalleri.

Borriello je u zadnjem danu ljetnog prelaznog roka iz Milana otišao u Romu na posudbu i za sada mu poprilično dobro ide u glavnom gradu.

Nakon teške povrede Inzaghija i nešto lakše Pata, Rossoneri u januaru žele ojačati napadačke redove. Nekoliko je napadača na transfer-listi Rososnera, a navodno se na istoj nalazi i Marco Borriello.

"Marco (Borriello) je presretan u Rimu i neće napuštati Romu. Ako bi kojim slučajem i mijenjao klub, mogao bi se vratiti samo u Milan jer ne može igrait za tri različite momčadi u jednoj sezoni. Ali, kontakti sa Milanom ne postoje, jer oni znaju da će Borriello biti igrač Rome narednih pet godina", kazao je Borriellov menadžer Tiberio Cavalleri.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti