"Cavani je bolji od Ibrahimovića"

Predsjednik Napolija tvrdi

"Cavani je bolji od Ibrahimovića"

E. Škorić

Napolijev predsjednik Aurelio De Laurentiis vjeruje da je Edinson Cavani, igrač odluke za Napolitance u nekoliko zadnjih utakmica, bolji od Zlatana Ibrahimovića.

Nakon što je pogotkom u zadnjoj minuti utakmice, prije nekoliko dana, odveo Napoli u šesnaestinu finala Europa lige, Cavani je presudio Lecceu u nedjeljnom ogledu 17. kola Serije A. I ovaj put golom u zadnjim sekundama. Stoga i ne čude pohvale na njegov račun od strane klupskog predsjednika Aurelia De Laurentiisa.

"Draži mi je Cavani od Ibrahimovića, pa on je mlađi a i moj je igrač", kroz smijeh je rekao De Laurentiis, dodavši još:

"Bila je ovo velika pobjeda za sve nas. I prije našeg pogotka Morgan De Sanctis u dva je navrata spasio, a zatim nam je Edinson Cavani donio nešto posebno. Oduševljen sam navijačima, pogotovo onima koji su došli da nas bodre protiv Steaue i Leccea".

Potom se predsjednik Napolija osvrnuo i na šanse kluba za Scudetto, iako je ostalo još pola sezone do kraja.

"Ne želim bilo što predviđati. Mogu samo reći da radimo dobar posao, a uvijek očekujem najbolje od svoje momčadi. Nastavit ćemo ovako do kraja sezone, pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti u maju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.