Cavani konačno progovorio o sukobu s Neymarom
Foto: EPA

Za urugvajske medije

Cavani konačno progovorio o sukobu s Neymarom

E. Čaušević

Urugvajski napadač Edinson Cavani konačno je odlučio progovoriti o sukobu kojeg je nedavno imao sa saigračem Neymarom.

Cavani i Neymar su se "zakačili" prije desetak dana kada je brazilski fudbaler želio da izvede penal, no Urugvajac mu je "oteo" loptu i pokazao da je još uvijek on gazda u PSG-u. Ovaj sukob je trajao nekoliko dana, ali sve se smirilo kada su čelnici francuskog kluba održali sastanak sa Cavanijem i Neymarom.

Urugvajac je nakon toga davao poprilično diplomatske izjave o sukobu sa Neymarom, ali je konačno odlučio otvoriti dušu za urugvajske medije. Cavani je otputovao na okupljanje reprezentacije, a naravno novinare u Urugvaju je najviše zanimao incident s Neymarom.

"Takve stvari se dešavaju u fudbalu i ponekada to postane veće nego što bi trebalo. Istina je da svi pokušavaju izvući još nešto iz svega toga i stvoriti neki novi sukob. Mi smo to riješili u svlačionici i tako se treba inače i raditi. Svako je nudio neko svoje rješenja, ali sada je sve ok i najvažnije je da imamo iste ciljeve. Neću vam reći kakav odnos sada imamo ja i Neymar", rekao je Cavani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi