Cavani poklonio dres navijaču sa posebnim potrebama

Gest za respekt

Cavani poklonio dres navijaču sa posebnim potrebama

PSG je sinoć golovima Matuidija i Lucasa Moure sa 2:0 slavio na gostovanju kod Bordeauxa.

Pred početak susreta novajlija u ekipi Svetaca Ednson Cavani, koji je suret počeo na klupi, išao se pozdraviti sa publikom među kojom je bio i jedan mladić sa posebnim potrebama. Upravo je on, nakon što je zagrlio urugvajskog reprezentativca, od njega zatražio dres.

Da nije sve u milionima koje je zaradio transferom iz Napolija u PSG popularni El Matador pokazao je nakon utakmice. Pošto je u 81. minuti na terenu zamijenio Zlatana Ibrahimovića, po završetku utakmice odšetao se do navijača koji mu je tražio dres i poklonio mu isti. 

Ipak, nije poznato kojeg je mladić kluba navijač, da li Bordeauxa ili PSG-a? Kako god, ova gesta novog napadača Svetaca zaslužuje respekt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti