Cavani: U PSG-u se osjećam sjajno i tek sam na početku

Demantovao medije

Cavani: U PSG-u se osjećam sjajno i tek sam na početku

Edinson Cavani odlučio je demantovati novinske natpise i medije koji ga svakodnevno 'sele' u neki novi klub.

Urugvajac kaže da je izuzetno zadovoljan i sretan u Parizu i da nema namjeru napuštati klub.

"Uvijek sam govorio, pa i sada kažem da sam sretan ovdje. U klubu sam koji raste i ima vrlo ambiciozan projekat. Uvijek dajem sve od sebe i to mi je statisfakcija čak i onda kada ne uspijem postići gol", započeo je Cavani i dodao:

"Moja porodica se osjeća sjajno i prihvaćeno svaki put kada dođe ovdje. Tek sam na početku priče u PSG-u i želim opravdati povjerenje koje mi je daju trener i čelnici mog kluba".

Cavani je u PSG stigao iz Napolija a ove sezone je u dresu aktuelnog prvaka Francuske odigrao 22 ligaške utakmice i postigao osam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.