Cavani već prošao ljekarski?

Odlazi iz PSG-a

Cavani već prošao ljekarski?

A. Čaušević

Edinson Cavani broji svoje posljednje dane u Parizu. 

Nakon skoro osam godina Cavani je donio odluku da napusti PSG i karijeru nastavi nešto južnije na evropskom kontinentu.

Francuski mediji su ubijeđeni da je iskusni Urugvajac sve dogovorio sa Atletico Madridom te da je zvanična potvrda njegovog prelaska u redove Jorgandžija samo pitanje trenutka.

Footmercato navodi da je Cavani već obavio ljekarske preglede s madridskim klubom te nestrpljivo čeka da Atletico pronađe zajednički jezik s PSG-om.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovaj 32-godišnjak je u PSG stigao na ljeto 2013. godine za 65 miliona eura. Od tada je odigrao 293 utakmice i sa 198 postignutih golova postao najbolji strijelac u klupskoj historiji.

Reprezentativca Urugvaja je pokušao angažovati i Manchester United, ali se odlični golgeter zahvalio na ponudi vrijednoj 10 miliona eura godišnje.

Top Komentari

I_st
Dobar pozet Cavanija, atletiko je pravi klub za njeg
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi