Cavani za prolaz PSG-a

Liga kup, osmina finala

Cavani za prolaz PSG-a

Midhat Šljivak
Teme:

Fudbaleri PSG-a plasirali su se u četvrtfinale francuskog Liga kupa. Sveci su večeras na Parku prinčeva savladali St. Etienne s minimalnih 1:0.

Iako je PSG dominirao tijekom kompletnog meča na kraju je samo jedan gol odlučio pobjednika i putnika među osam najboljih timova i Liga kupu.

Viđeno je nekoliko odličnih prilika na ovom meču. Najbolju je propustio fantastični Zlatan Ibrahimović, koji je uzdrmao prečku protivničkog gola, a pitanje pobjednika riješeno je golom u finišu susreta.

Igrala se 86. minuta kada je domaći tim poveo. Sjajnu loptu Di Marije u gol je pretvorio Edinson Cavani za ispostaviće se pobjedu Parižana.

Liga kup, osmina finala:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG - St. Etienne 1:0 (Cavani 86')


Edinson Cavani Goal PSG 1 - 0 St Etienne 16/12... by alxrecords

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti