Cavanijev agent počeo pregovore sa PSG-om

Ni Chelsea ne odustaje

Cavanijev agent počeo pregovore sa PSG-om

Midhat Šljivak

Iako je u proteklih mjesec dana često bio povezivan sa prelaskom u Chelsea, Edinson Cavani bi mogao naredne sezone nositi dres francuskog prvaka PSG-a.

Francuski list Le Parisien, donio je danas informaciju kako agent napadača Napolija doputovao jutros u Pariz, gdje se susreo sa sportskim direktorom PSG-a Leonardom, a tema je bila eventualni prelazak Cavanija na Park prinčeva.

Nakon sastanka u Parizu, agent Pierpaolo Triulzi, održaće sastanak i sa predsjednikom Napolija Aurelijom De Laurentisom, te bi se tada trebala saznati konačna sudbina Edinsona Cavanija.

Sa druge strane Sky Sports javlja kako je i Chelsea uputio novu ponudu Napolija za Cavanija.

Napoli je već odbio nekoliko ponuda Chelseaja i Manchester Cityja za Urugvajca, a cijena koju su postavili je 63 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.