Cavanijev otac bijesan, želi da njegov sin napusti PSG
Foto: EPA

Real, Juve ili United?

Cavanijev otac bijesan, želi da njegov sin napusti PSG

Edmir Škorić

Otac PSG-ovog napadača Edinsona Cavanija tvrdi da njegov sin želi da igra za klubove kao što su Real Madrid, Manchester United ili Juventus.

Cavani je od 2013. godine u PSG-u, no sve se više piše o mogućem odlasku Urugvajca, koji navodno više nije zadovoljan u bogatom klubu.

Osim toga, nije mu se dopalo što je i utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Chelseaja započeo na klupi, mada je kasnije ušao i postigao gol. 

"PSG ga je kupio da igra u napadu, a Edi je sada krilni igrač. Nije sretan na toj poziciji. Ne može u potpunosti da iskoristi svoj potencijal", rekao je Luis Cavani, dodavši:

"Dokle god je Zlatan tu, Cavani neće igrati u sredini. Edi je rođeni strijelac, htio bih ga vidjeti u Realu, Unitedu ili Juventusu".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno je Untied u ozbiljnim pregovorima oko dovođenja Cavanija, dok je Juve također poslao PSG-u ponudu za 29-godišnjeg napadača, koji je ove sezone u Ligi 1 postigao 11 golova u 22 meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti