Ćavar: Dobro se radi, očekujem pozitivan rezultat

Pripreme mlade reprezentacije u Međugorju

Ćavar: Dobro se radi, očekujem pozitivan rezultat

Adnan Beganović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine za prijateljski susret sa Albanijom priprema se u Međugorju u tamošnjem "raju za sportiste" Sport Centru.

Danas su mladi reprezentativci odradili dva treninga i to u poprilično jakom ritmu, a nakon drugog za SportSport.ba govorio je fudbaler Eintrachta, Marijan Ćavar.

"Juče smo se okupili. Odradili smo tri treninga i mogu vam reći da je atmosfera na zavidnom nivou. Dobro se radi, kao što možete vidjeti, ne štedimo se. Dosta je i novih momaka koji se žele nametnuti", istakao je Ćavar i dodao:

"Mislim da možemo odigrati na vrhunskom nivou. Vidjet ćemo nakon utakmice da li smo odradili sve što trener bude tražio od nas. Ako budemo "pravi" mislim da ćemo i slaviti".

Podsjetimo, utakmica sa Albanijom na rasporedu je u ponedjeljak, a baši mladi reprezentativci sutra će u Međugorju odraditi još jedan trening dok je za subotu planiran polazak za Albaniju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi