Čejvanović dogovorio saradnju sa Krajišnikom

Čejvanović dogovorio saradnju sa Krajišnikom

Dosadašnji defanzivac Omladinca, Mirza Čejvanović, postigao je dogovor sa čelnicima Krajišnika i u narednoj polusezoni nositi će dres velikokladuškog prvoligaša.

Iako je klub iz Velike Kladuše već u ovom prijelaznom roku doveo u svoje redove nekoliko defanzivaca odlučili su se dodatno pojačati konkurenciju u zadnjem redu.

Dosadašnji igrač tuzlanske Slobode, Bratstva, Orašja i Omladinca, Mirza Čejvanović, uspio je postići dogovor te će pokušati svojim iskustvom pomoći ekipi Krajišnika da izbori opstanak u prvoligaškoj konkurenciji.

Mladi napadač, Adnan Suljić, koji je prošao sve pripreme sa klubom ipak neće obući dres Krajišnika na proljeće. Naime, mladi špic se zbog porodičnih obaveza morao vratiti kući a novi angažman je pronašao u ekipi HNK Orašje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.