Čeka se zeleno svjetlo trenera Wisle

Transfer Asmira Avdukića pri kraju

Čeka se zeleno svjetlo trenera Wisle

Adnan Beganović

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Asmir Avdukić sutra će otputovati sa fudbalerima Borca na pripreme, čekajući da se realizuje njegov transfer u Wislu.

Naime, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, direktor i predsjednik Wisle dali su svoj pristanak na transfer Asmira Avdukića u ovu ekipu i sada se čeka da zeleno svijetlo dadne i trener te ekipe.

Velika je vjerovatnoća da će Wisla dio priprema odraditi u Antaliji, gdje putuju i fudbaleri Borca, pa je vrlo lako moguće da se u Turskoj u narednih nekoliko dana okonča ovaj transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.