Čelik bez Jančevskog i Hasanovića
Utakmice Čelika i Širokog uvijek "izazivaju" veliko interesovanje u Zenici

U subotnjem susretu sa Širokim Brijegom

Čelik bez Jančevskog i Hasanovića

Fudbaleri Čelika u jednoj od zanimljivijih utakmica 17. kola Premijer lige BiH u subotu na „Bilinom polju“ od 15 sati oslabljeni će se suprotsvaiti Širokom Brijegu.

Marin Bloudek, šef stručnog štaba zeničkog premijerligaša neće moći računati na usluge Igora Jančevskog i Almira Hasanovića koji su prošlog vikenda na našem Olimpijskom stadonu, kada je Čelik izgubio od Sarajeva (0:1), dobili po treći žuti karton.

„Poraz na Koševu malo je pokvario atmosferu u ekipi, a igrači su početkom ove sedmice bili vidno pali na psihološkom planu. Međutim, kako su dani odmicali naši prvotimci bolje su se osjećali bolje, te smatram da je sada sve uredu, te da u dobrom psihološkom stanju dočekujemo izuzetno kvalitetne Širokobriježane“, rekao je Bloudek, i naglasio:

„U prvom dijelu sezone puno smo bodova prokockali na Bilinom polju. To nam se u subotu ne smije desiti, jer bi u tom slučaju bili u izuzetno teškoj situaciji, odnosno u nastavku prvenstva morali bi se boriti za opstanak. Mobilisali smo sve snage u klubu. Vjerujem da ćemo u dobroj atmosferi,  „nošeni“ podrškom naših fenomenalnih navijača, savladati Široki Brijeg i mirnije ući u naredne susrete proljetne polusezone.“

Nakon što u subotu ugoste Široki Brijeg, Zeničani će u 18. kolu na „Piroti“ biti gosti „davljenika“ Travnika. U 19. domaćini su Slobodi koja ima evropske ambicije i u prvenstvu i Kupu BiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.