Čelik će protiv Mladosti bodriti više od 500 Robijaša

Velika podrška Zeničana

Čelik će protiv Mladosti bodriti više od 500 Robijaša

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika ove sezone igraju dosta dobro, posebno kada se uzme u obzir situacija u i oko kluba. Zeničani se nakon 14. kola nalaze na šestoj poziciji sa 22 osvojena boda.

Sutra će izabranici Elvedina Beganovića gostovati ekipi Mladosti u Doboju kod Kaknja. Biće to komšijski i kantonalni derbi klubova, koji se prvi put susreću u najjačem rangu nogometnog takmičenja u našoj zemlji.

Kao što je to bio slučaj u utakmici protiv Sarajeva i sutra se očekuju ispunjene tribine stadiona u Kaknju. Za dobru atmosferu pored domaće "Crvene Legije", biće zaduženi i gostujući navijači, koji će sutra u velikom broju doći u Kakanj. Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i Komesar za sigurnost ispred NK Čelik.

"Najavili smo sutra dolazak 500 navijača iz Zenice, iako je moguće da i broj bude veći zbog blizine Kaknja. Svi navijači koji sutra budu došli u Kakanj biće smješteni na tribini iza gola, te će morati platiti ulaznicu koja iznosi 5 KM. Nadamo se da će sve proteći u najboljem redu, te da će sutra biti odlična atmosfera u Kaknju, naravno bez ikakvih incidenata", kazao je Mujo Mešanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači Čelika više od godinu dana bojkotuju domaće utakmice, ali su redovni na gostujućim.  Tako će biti i sutra, a ostaje nam da vidimo hoće li njihova podrška sutra dati krila igračima od kojih se očekuje povoljan rezultat.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti