Čelik će protiv Željezničara bodriti više od 300 Robijaša

Zeničani će na Grbavici imati podršku navijača

Čelik će protiv Željezničara bodriti više od 300 Robijaša

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika ove sezone igraju ispod svakog nivoa i renomea kluba. Navijači Čelika krenuli su u borbu za bolji Čelik, te ne idu na domaće utakmice crno-crvenih ove sezone. Sve dok se ne promjene stvari u Skupstini i Upravi kluba popularni "Robijaši" neće posjećivati stadion Bilino polje.

Naravno, navijači kluba s Bilinog polja redovni su na svakoj gostujućoj utakmici svoga kluba, a tako će biti i u nedjelju na Grbavici, gdje će Čelik u okviru posljednjeg kola prvog dijela prvenstva gostovati kod ekipe Željezničara.

Kako saznaje naš portal, Čelik je rukovodstvu Željezničara najavio dolazak svojih 300 navijača, koji će u Sarajevo krenuti autobusima, kombijima i privatnim vozilima.

Nema sumnje da nas čeka odlična atmosfera u Dolini ćupova, koja će sigurno biti poprište velikog nadmetanja kako na terenu, tako i na tribinama ovog stadiona. Nadamo se da će sve proći bez incidenata, kako to i dolikuje renomeu i ugledu kako kluba, tako i navijačkih skupina ova dva kluba.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.