Čelik dobija pojačanje u stručnom štabu
Šerbo bi prema najavama trebao da bude desna ruka šefa struke

Šerbo dogovorio dolazak na Bilino polje

Čelik dobija pojačanje u stručnom štabu · Saznajemo

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika pripremaju se za početak Premijer lige, a na startu lige, Zeničani će u subotu gostovati kod Krupe. Prelazni rok na Bilinom polju još nije završen, navodno se očekuje još pojačanja u odbrani, dok su ostale pozicije u ekipi dobro popunjene.

Čelik bi u novo prvenstvo trebao ući i s izmijenjenim stručnim štabom, a kako saznaje SportSport.ba jedan od trenera u stručnom štabu, trebao bi da bude i 52-godišnji Bakir Šerbo. Da ima istine u ovome, kratko nam je potvrdio i sam akter ove priče.

"Razgovarao sam s ljudima iz Čelika i trebao bi da budem pomoćnik glavnom treneru, sada čekam da mi se jave i da potpišemo ugovor, te da krenem s radom. To je sve što vam u ovome trenutku mogu kazati", kazao je Šerbo.

Šerbo je bivši šef Omladinske škole FK Željezničar, a prošlu sezonu je asistirao Edisu Mulaliću na klupi Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Posjeduje UEFA Pro licencu od 2016. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj trener rođen u Fojnici će vjerovatno biti jedan od pomoćnika šefa struke Adnana Orneka, a za ostale se ne zna, jer je Asimu Hrnjiću i Nijazu Hrustanoviću istekao ugovor. Oni međutim i dalje rade s ekipom od prvog dana priprema i logično bi bilo da nastave rad s ekipom i u narednoj sezoni.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi