Čelik i Budućnost ipak igraju

Ništa od odgode utakmice

Čelik i Budućnost ipak igraju

Iako je bilo govora kako će se odgoditi utakmica 18. kola Premijer lige između Čelika i Budućnosti na Bilinom Polju, to se ipak neće dogoditi.

Razlog navodnog odgađanja je bio utakmica reprezentacije BiH protiv Rumunije 26. marta na ovom istom stadionu. Postojala je bojaznost da će teren zbog loših uvjeta biti oštećen, pa se zbog toga dovelo u pitanje odigravanje utakmice Čelika i Budućnosti.

Ipak, dva kluba su se dogovorila da će utakmica biti odigrana u predviđenom terminu. Naime, čelni ljudi Čelika su obećali kako će dati sve od sebe da srede teren za utakmicu reprezentacije protiv Rumunije i da nema razloga za odgađanje meča protiv Banovićana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije