Čelik ima novog trenera: Prljača naslijedio Musu

Težak zadatak pred Prljačom

Čelik ima novog trenera: Prljača naslijedio Musu · Zvanično

Čelnici bh. premijerligaša Čelika imenovali su danas novog šefa stručnog štaba.

Zeničani su bez trenera ostali prije tri dana kada je zbog loših rezultata raskinut ugovor sa Slavenom Musom, a iz kluba su saopštili da će u narednim mjesecima na kormilu Čelika biti Edin Prljača.

Radi se o 46-godišnjem stručnjaku, koji je posljednji angažman imao u federalnom prvoligašu Travniku, a kroz dosadašnju trenersku karijeru još je imao priliku raditi u Olimpiku, Veležu, Sarajevu, kineskom Guangzhou Evergrandeu...

Prljača će voditi zenički klub do kraja sezone, a ukoliko uspije spasiti Čelik od ispadanja, nije isključeno ni da saradnja bude produžena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Novom šefu stručnog štaba želimo puno sreće i uspjeha", saopštili su iz Čelika.

Čelik je trenutno pretposljednji tim Premijer lige BiH sa 13 osvojenih bodova.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Esad
Super
0 13
Percopravi
Slusajte ovoga strucnjaka sto smo ga mi postavili.
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi