Čelik jači za još dva igrača

Čelik jači za još dva igrača

Edmir Škorić

Zenički Čelik od sljedeće sezone biti će jači za još dva igrača. Naime, na Bilino Polje su stigli Miodrag Babić koji je nastupao prošlu sezonu u banjalučkom Borcu, te Damir Šahinović, bivši igrač bihaćkog Jedinstva. Da u Zenici ozbiljno razmišljaju o narednoj sezoni govori i čienjenica da su na Bilino Polje stigla nova pojačanja. Miodrag Babić igrač je veznog reda, prošlu sezonu nosio je dres banjalučkog Borca, a ranije je nastupao za Kozaru iz Gradiške. Babić je za čelnicima Čelika dogovorio dvogodišnju saradnju.

Ekipa zeničkog Čelika jača je i za Damira Šahinovića koji je stigao iz bihaćkog Jedinstva, a ranije su pristigli Zoran Deket (Borac Banja Luka) i Saša Stijepić (Rudar Prijedor).

Navodno u Čeliku pokušavaju da vrate reprezentativnog golmana Almira Tolju, koji je branio za iransku Sabu. Tolja bi na golu zamijenio Bojana Tripića koji je napustio klub.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.