Čelik još ne zna za pobjedu

Zeničani poraženi u Tuzli

Čelik još ne zna za pobjedu

Nakon odigranog 4. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine zenički Čelik je i dalje bez pobjede, prikovan za samo dno tabele.

Zeničani su jučer gostovali na stadionu Tušanj kod Sloboda, te se se kući vratili sa novim porazom. Sloboda je slavila rezultatom 2:1.

"Evo već nekoliko utakmica ove sezone primamo golove na veoma smiješan način. Tako je bilo i protiv Slobode u prvom poluvremenu susreta na Tušnju. Prvo smo poluvrijeme odigrali dosta loše, ali smo u nastavku popravili igru. Postigli smo i gol, imali još nekoliko izglednih prilika, ali do pozitivnog rezultata nismo stigli. Također moram istaknuti prilično grubu igru Tuzlaka, koja je u pojedinim trenucima utakmice prelazila svaku mjeru", rekao je šef stručnog štaba Čelika Ivo Ištuk.

U narednom, petom, kolu, Čelik će pokušati doći do prve pobjede ove sezone kada im na Bilinom polju bude gostovala ekipa Modriča Maxime.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti