Čelik kontaktirao bivšeg kapitena Željezničara Aleksandra Kosorića

Trenutno nosi dres Spartaks Jurmale

Čelik kontaktirao bivšeg kapitena Željezničara Aleksandra Kosorića · Saznajemo

S. Mlaćo

NK Čelik još uvijek je u potrazi za nogometašima koji bi svojom kvalitetom pomogli Zeničanima da izbore opstanak u drugom dijelu sezone.

Naime, dolaskom turskih investitora, probudila se nada navijača da će se na Bilinom Polju i naredne sezone igrati Premijer liga BiH, iako se Čelik nalazi na mjestu koje vodi u niži rang.

Čelik su za sada pojačali Livančić, Pandža, Nikolić, Bevab, Anđušić, Đelmić, itd,... ali tu sigurno nije kraj novim imena u ovom klubu.

Veliki broj igrača stalno pristiže u Čelikovu bazu u Antaliji, te se pokušava nametnuti Slavenu Musi, koji je ipak svjestan da su njegovom timu potrebna provjerena imena sa iskustvom igranja u Premijer ligi.

Tako iz Čelika, kako saznaje SportSport.ba, pokušali angažovati i nekadašnjeg kapitena FK Željezničar Aleksandra Kosorića. Kosorić je nakon odlaska iz Radnika Bijeljine skrasio se u latvijskoj Spartaks Jurmali s kojom je osvojio i titulu prvaka, a sredinom januara ove godine se priključio pripremama ovog tima za novu sezonu koja starta 30.03.

Iz Čelika su kontaktirali Kosorića, ali do transfera prema svemu sudeći neće doći jer 31-godišnji defanzivac ima ugovor u Spartaksu do kraja sezone, tačnije do 10.11. 2018. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kosorić se trenutno nalazi na pripremama svog kluba, ali neće biti iznenađenje ukoliko promijeni sredinu, međutim njegov novi klub sigurno neće biti iz Premijer lige BiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Druga liga klosari,..duzni ste i Bogu i narodu a reprograma samo sanjati mozete.Navijacete vi meni svi za nas Rudar Zenica,..klub bez marke duga.Galijasevicu samo naprijed,..gazi stoku sitnog zuba.
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi