)
Čelik minimalno na gostovanju kod Gradine

Čelik minimalno na gostovanju kod Gradine

Gradina je u ovom 14. kolu u Gradačcu dočekala Čelik koji je slavio sa minimalnih 0:1.

U prvom poluvremenu se igralo solidno na obje strane, ali su svoju dobru igru u gol ipak pretvorili samo gosti iz Zenice. Mešanović je u 40. minuti pogodio za 0:1.

 

To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

 

U nastavku susreta Gradina je krenula ofanzivno te je pokušavala doći do poravnanja. Zeničani su svoju priliku u tim trenucima tražili preko kontri, a prijetili su uglavnom preko Mešanovića i Kajkuta koji ipak nisu uspjeli do kraja susreta da povećaju prednost gostiju. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

No i pored toga, Čelik je uspio da upiše novu, vrijednu pobjedu u ovom jesenjem dijelu šampionata.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti