Čelik minimalno protiv Olimpika

Pripremni meč u Fojnici

Čelik minimalno protiv Olimpika

Edmir Škorić

Fudbaleri zeničkog Čelika jučer su u Fojnici odigrali prijateljsku utakmicu sa Olimpikom, te na kraju slavili s minimalnih 1:0.

Bila je to prva utakmica za šefa stručnog štaba Abdulaha Ibrakovića na klupi Čelika. Ibraković je u prvih 45 minuta pružio priliku drugoj postavi. Na odmor se otišlo pri rezultatu 0:0.

No, u finišu utakmice Čelik dolazi do vodstva. Gol za pobjedu nad "vukovima sa Otoke" postigao je Jamak u 87. minuti. Susret je posmatralo i oko 400 gledalaca.

Čelik - Olimpik 1:0
(Jamak 87)

ČELIK: Pjanić, Horić, Kukanović, Šišić, Brković, Alić, Kapetan, Isaković, Dilaver, Stupar, Smirko. Još su igrali: Bilobrk, Ćović, Zahirović, Duro, Obuća, Jamak, Nikić, Jusić, Purić, Nemeljaković, Sadiković. Trener: Abdulah Ibraković.

OLIMPIK: Fejzić, Suljević, Glišić, Kolarov, Ješe, Derviši, Subašić, Alimanović, Tiago, Pehilj, Ćulov. Još su igrali: Lučić, Hađanović, Musa. Trener: Edin Prljača.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti