Čelik nadigrao goste iz Gračanice

Prijateljski susret

Čelik nadigrao goste iz Gračanice

Adnan Beganović, foto: Elmedin Mehić

U prijateljskom susretu igranom na Bilinom polju fudbaleri Čelika rezultatom 4:1 svladali su Bratstvo iz Gračanice.

Početak susreta u potpunosti je pripao izabranicima Abdulaha Ibrakovića, koji već u 11. minuti preko novopridošlog Gadže dolaze u vodsto. Šest minuta kasnije Duro nije iskoristio jedanaesterac, da bi ubrzo niželigaš iz Gračanice poravnao. U 33. minuti Purić na asistenciju najboljeg igrača susreta Gadže, pogađa za novo vodstvo crno - crvenih.

Četiri minute prije odmora Šišić pogađa za 3:1. U drugom dijelu Ibraković je na teren izveo drugu momčad, koja je također nadigrala goste iz Gračanice. Pogodak za konačnih 4:1 postigao je Arnaut u 56. minuti susreta.

Prijateljski susret:
Čelik - Bratstvo 4:1

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.