Čelik nezadovoljan suđenjem Tomislava Čuića

Saopštenje NK Čelik nakon utakmice sa Slavijom

Čelik nezadovoljan suđenjem Tomislava Čuića

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik danas je svim medijima poslao saopštenje povodom dešavanja na prvenstvenoj utakmici koja je odigrana 20.09.2015. godine na stadionu u Lukavici između Slavije i Čelika.

"Glavni djeljitelj pravde, odnosno nepravde bio je Tomislav Čuić, koji je iz samo njemu znanih razloga nanosi nemjerljivu štetu našem klubu, te na takav način omalovažava i obezvređuje sav trud naših igrača, te se poigrava sa ugledom jedne institucije, a NK Čelik, to sigurno jeste, ne samo u BiH nego i šire. Ne uzimajući u obzir kompletan tok utakmice između Slavije i Čelika, gdje je svojim neujednačenim kriterijem favorizovao domaću momčad, moramo spomenuti samo neke detalje sa navedene utakmice, gdje je dotični gospodin svojim sramnim odlukama "po ko zna koji put" (Čelik-Zrinjski 20.05.2015 i Travnik-Čelik  15.08.2015.) oštetio naš klub i time direktno nanio štetu našem klubu u ostvarenju naših ciljeva. Detalj iz 46 minute utakmice FK Slavija - NK Čelik, kada Čuić ne vidi nedozvoljen start  nad našim igračem Selimovićem za kazneni udarac i opomenu domaćem igraču, a "gle čuda" vidi igranje  rukom gostujućeg igrača u 72 minuti (nepostojeći naravno), energično pokazuje na 11 metara za domaću ekipu je vrhunac sudačkog bezobrazluka  u režiji gosp. Tomislava Čuića na štetu NK "Čelik" Zenica" navodi se u saopštenju iz kluba s Bilinog polja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.