Čelik odradio redovni trening na Kamberovića polju

Pozitivna atmosfera među igračima

Čelik odradio redovni trening na Kamberovića polju

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su odradili još jedan trening na Kamberovića polju, na terenu, koji je sličan onom na kojem će crno-crveni igrati u subotu protiv ekipe Viteza.

Svi znaju da je travnjak u Vitezu veoma u lošem stanju, tako da u subotu vjerovatno neće biti neke ljepote u igri, ali zato borbenosti i želje za pozitivnim rezultatom neće izostati.

Zeničani će protiv Viteza nastupiti bez kartoniranih Šišića i Salčinovića, dok Stokić još nije dobio papire iz Kuvajta, tako da je i on odsutan do daljnjeg kada je u pitanju nastup u crno-crvenom dresu. Ostali igrači prema riječima trenera Nedima Jusufbegovića su spremni i na treninzima, kako smo mogli vidjeti vlada veoma dobra atmosfera.

Svi su svjesni šta naredna utakmica može donijeti klubu s Bilinog polja, Čelik u posljednje dvije sezone u Vitezu je minimalno poražen rezultatom 1:0, tako da će u subotu pokušati da prekinu niz od tri utakmice bez pobjede protiv Viteza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je u pitanju igrački kadar i moguća postava za komšijski derbi, prema posljednjim treninzima, umjesto Šišića na poziciju zadnjeg veznog zajedno sa Sakanom će Islamagić ili Hećo, dok će Salčinovića u ofanzivnom dijelu zamijeniti Karić. Ostalih promjena vjerovatno neće biti, a nema sumnje da će Čelik u subotu od prve minute krenuti ofanzivno nošeni velikom podrškom svojih navijača, koji bi im trebali biti dodatni vjetar u leđa da ostvare pobjedu i tri boda, koja će im mnogo značiti pred naredne utakmice.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi