Čelik pretrpio ubjedljiv poraz od Nefčija

Nakon dvije pobjede na pripremama

Čelik pretrpio ubjedljiv poraz od Nefčija

Čelik je danas odigrao svoju treću utakmicu na pripremama u Turskoj, a nakon dvije uvodne pobjede, Zeničani su pretrpjeli ubjedljiv poraz od Nefčija rezultatom 4:1.

Trećeplasirani tim azerbejdžanskog prvenstva je u vodstvo stigao u 14. minuti golom Bagaliy Daboa, da bi samo četiri minute kasnije Rahman Haciyev zabio za 2:0. Igrao se 34. minut kada je isti igrač sa bijele tačke pogodio za 3:0 i tako postavio rezultat prvog poluvremena.

U 60. minuti, Nefči je stigao i do četvrtog gola i to preko Namiga Aleskerova, a sve što je Čelik uspio uraditi do kraja utakmice jeste počasni gol u 90. minuti koji je postigao Aldin Šišić.

Podsjetimo, Čelik je prije poraza od Nefčija savladao makedonski Skhupi sa 3:0 i azerbejdžansku Keshlu sa 2:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Čelik su na današnjoj utakmici od prve minute zaigrali: Ružić, Livaja, Karamatić, Segun, Bevab, Jamak, Dedić, Okić, Salčinović, Nikolić, Dilaver.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cajdras
Nema od ovoga nista bez odbrane.Opet ce nas sela kantat.
7 6
Lokumovac333
Znal ko sta je sa jovicicem trebo potpisat i sad nista nema???
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi